Cybervision s.d. za Vas je pripremio posebnu ponudu u kojoj po veoma povoljnim uvjetima svojim korisnicima možete ponuditi svoju ličnu aplikaciju za android i iOS uređaje!

Izrada aplikacije za iOS i android u paketu danas košta nekoliko hiljada konvertibilnih maraka, plus godišnji troškovi samo za App Store u iznosu od 200,00 KM kako bi Vaša aplikacija bila dostupna za preuzimanje.

Cybervision s.d. Vam nudi izradu aplikacije za android i iOS uređaje, te dostupnost na Google Play i App Store za samo 250,00 KM godišnje ili 20,80 KM mjesečno!

Aplikacija crpi podatke isključivo sa web portala ili stranice klijenta, što znači da u potpunosti upravljate sa svojim sadržajem i načinom prikazivanja, ili dizajnom.

Ukoliko koristite Google AdSense u aplikaciju će biti ugrađen Vaš AdMob račun koji će omogućiti najmoderniji i najefikasniji način prikazivanja reklama koji će Vam povećati primanja u odnosu na klasični način reklamiranja.

Također nudimo i mogućnost aktiviranja usluge za slanje notifikacija za krajnje korisnike aplikacije, što vam omogućava da svim korisnicima koji imaju instaliranu aplikaciju brzo pošaljete poruku, ponudu ili članak o čemu će oni biti obaviješteni direktno putem svojih mobitela i tableta.

Da bi vidjeli aplikaciju na djelu možete testirati jednu od sljedećih aplikacija na svoj uređaj:

Za kraj možemo samo da kažemo: “NAPOKON SU MOBILNE APLIKACIJE DOSTUPNE SVIMA!”

© 2018 Cybervision. Sva Prava Zadržana.

Click Me